Jing Conditioner

€12,90

kondicionér, 250 ml

Detailné informácie

Podrobný popis

 
The Ritual of Jing

Lesk a výživa

Obohatený o komplex viacerých druhov ovocia, ktorý pomáha uhladiť vlasy, a kokosový olej, ktorý vytvára viacrozmerný lesk. Pridaný výťažok z ryže a olej z makadamových semienok pomáhajú obnoviť rovnováhu vlhkosti a posilniť vlasy.

Použitie:

Po umytí šampónom naneste rovnomerne na vlhké vlasy. Nechajte pôsobiť 3 minúty, kým sa nevstrebe, a potom dôkladne opláchnite.

Upokojte svoje vlasy kondicionérom The Ritual of Jing, pre zdravo vyzerajúce, lesklé a hodvábne jemné vlasy. Obohatený o komplex viacerých druhov ovocia, ktorý pomáha uhladiť vlasy, a kokosový olej, ktorý vytvára viacrozmerný lesk. Pridaný výťažok z ryže a olej z makadamových semienok pomáhajú obnoviť rovnováhu vlhkosti vlasov a posilniť ich. Tento vyživujúci kondicionér na vlasy je vhodný na každodenné použitie a pre všetky typy vlasov, ale obzvlášť dobre pôsobí na matné vlasy. Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte v kombinácii so šampónom z rovnakej kolekcie.

- Pre lesklé vlasy
- Z 93 % prírodného pôvodu, zo 7 % laboratórne vyrobených zložiek na zabezpečenie štruktúry a stability výrobku.
- Šetrný k vlasom a pokožke hlavy

Zloženie: Aqua/Water, cetearyl alcohol, glycerin, parfum/fragrance, behentrimonium chloride, cetrimonium chloride, polyquaternium-37, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, sodium benzoate, Butyrospermum Parkii (shea butter), hydroxyetylcelulóza, izopropylalkohol, kyselina mliečna, panthenol, dipropylénglykol, quaternium-87, olej z jadier Argania spinosa, skvalén, olej zo semien Camellia Japonica, Helianthus Annuus Hybrid (slnečnicový olej), PPG-1 tridecet-6, propylénglykol, tokoferyl acetát, hydrolyzovaný kukuričný proteín, hydrolyzovaný sójový proteín, hydrolyzovaný pšeničný proteín, extrakt z plodov Phyllanthus Emblica, Výťažok z ovocia Acacia Concinna, fenoxyetanol, polyglyceryl-3-diizostearát, sorban draselný, kyselina askorbová, alfa-izometyl-ión, benzylsalicylát, hexylcinnamal, linalool. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: